18/09/2013

NIEUW THEMA

Stuur in voor Upload Cinema Junior

Het web staat barstensvol met de meest verbijsterende trucs en de meest duizelingwekkende stunts. Een goede stunt is op elke leeftijd herkenbaar en fascinerend, vooral als je niet zeker weet of hij echt is. Er zijn namelijk genoeg video's die computereffecten gebruiken om stunts te fabriceren die helemaal niet of nauwelijks kunnen.

Voor deze eerste editie van Upload Cinema Junior zoeken we jouw favoriete stunts en mooiste trucs! Junior is een Upload Cinema speciaal voor kinderen. Dus ken of heb je kinderen tussen de 8 en 12, nodig ze uit om mee te doen met het zoeken naar mooie video's. De deadline is op woensdag 25 september.

Hierboven hebben we alvast een leuke teaser uitgezocht ter inspiratie: een halsbrekende Ballerina Stunt.

Over Upload Cinema Junior
Upload Cinema Junior is een programma dat speciaal gericht is op kinderen van 8 tot 12. Hierin kunnen kinderen voor het eerst meedoen met Upload Cinema, niet alleen door het programma te gaan bekijken, maar ook door zelf hun favoriete video's in te sturen. Tijdens de herfstvakantie kunnen ze naar de eerste Upload Cinema Junior-voorstelling in de bibliotheek en bioscoop. Voor Upload Cinema Junior werken we samen met het Cinekid Festival en de bibliotheken vanProbiblio.

De première is op woensdag 23 oktober in Het Ketelhuis, Amsterdam. Daarna wordt Upload Cinema Junior door het hele land vertoond; zie de Upload Cinema speellijst op de website voor alle speellocaties en -data.